Žena iz Hrvatske hit na internetu: Došla u autopraonu pa počela prati nešto što nema veze s autima (Foto)
Breaking News

Žena iz Hrvatske hit na internetu: Došla u autopraonu pa počela prati nešto što nema veze s autima (Foto)

Internetom se širi slika sa jedne samouslužne autopraonice u Zadru. Jedna žena nije prala auto, već se odlučila da opere nešto drugo. Ubrzo su njene slike završile na internetu. Pogledajte o čemu je riječ:

Ova žena je odlučila da baš tu opere pršutu.  Da, zaista je tako. Zamislite da je  došla u autopraonicu da bi oprala pršutu. Stvarno ne znamo o čemu neke osobe razmišljaju i kako se odlučuju na ovako čudne poteze. Takve poteze ne viđamo ni u filmovima, da li se slažete?

Bonus: “Dečko me prevario i to sa najboljom prijateljicom. Dečko mi je to priznao,  rekao da se kaje. Ona već nije.  U njenom ponašanju nije bilo ni trunke kajanja, već jedino želja da bude s njim. Kao desilo se i šta ćemo sad.

Nisam vjerovala da su mi to priredili. Naravno raskinula sam i prekinula svaki kontat s njima.  Bilo je tešk0 na početku, ali sam preboljela. Trebam navesti da poslije toga oni nisu bili u vezi. Ipak, nekako mi je teže plao što sam izgubila nekog koga sam smatrala najboljom prijateljicom.

Iako više ništa ne osjećam prema njemu, ne mogu da prihvatim to da mi je najbolja prijateljica to priredila. Ne umanjujem njegovu krivicu, ali nju pogotovo ne mogu da shvatim.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *