Cura se fotkala za Instagram, a zbog jedne stvari joj se svi smiju (Foto)
Breaking News

Cura se fotkala za Instagram, a zbog jedne stvari joj se svi smiju (Foto)

Cura se fotkala za Instagram, a zbog jedne stvari su joj se smijali: Sada su mnogi postali opterećeni time kakvu će sliku staviti na društvene mreže, da li će dobiti dovoljno lajkova i sl. Poziranje na slikama, korištenje filtera, fotošopa.  Nekada se desi da jedan detalj bude taj zbog kojeg slika postane viralna.

Nije rijetkost da zbog jednog detalja slika postane predmet šale. To se posebno znalo desiti kod osoba koje puno fotošopiraju slike.  Pretjeraju sa fošopom i onda zbog nekog detalja slika postane predmet šale.

Dešavalo se da pretjeraju sa fotošopom, uvećaju mišiće ili neke druge dijelove tijela, pa zanemare to što su drugi predmeti koji se nalaze u pozadini postali zakrivljeni. I naravno to se primjeti i postane glavni razlog komentarisanaj takvih slika. Ovdje vam donosimo sliku jedne djevojke koja je postala popularna.

Djevojka nije radila ništa neobično.Samo je pozirala na bazenu.Nosila je naočale za sunčanje na kojima se sve moglo vidjeti. Tako da se mogla vidjeti durga ženska osoba koja ju slika i bađ se trudi da napravi dobru sliku.  Ta osoba se baš potrudila za sliku:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *