Svi je znamo kao Bucku, a sad je mršavija nego ikad: Objavila sliku, komentari pljušte (Foto)
Breaking News

Svi je znamo kao Bucku, a sad je mršavija nego ikad: Objavila sliku, komentari pljušte (Foto)

Svi je znamo kao Bucku, a sada je mršavija nego ikad. Objavila sliku sa Darkom Lazićem: Slađana Đorđević Bucka se prije 13 godina pojavila u takmičenju “Zvezde Granda”.

Onda se povukla iz javnosti.  Međutim, posvetila se sebi i smršala čak 35 kilograma. Objavila je sliku sa Darkom Lazićem koja je izazvala brojne pozitivne komentare. Pogledajte kako izgledaju:

Darko je zaista mnogo smršao sada izgleda kao na početku karijere. Zbog svog izgleda dobija brojne pozitivne komentare. Zaista je velika razlika, zar ne?  Pjevač je prije nesreće vodio veoma neuredan život. Imao je pr0blema sa alk0holom, nark0ticima, bio g0jazan.

Nakon nesreće je odlučio da promijeni l0še navike i zamijeni ih dobrim. Sada izgleda kao na početku karijere.  Bucka je također dosta smršala. Kada uporedite sliek sa njenih nastupa u Grandu i sadašnjim slikama, vidjet ćete zaista da je razlika velika.

Bucku dugo nismo imali prilike vidjeti u medijima. Iako je brzo nakon učešća u muzičkom takmičenju, raskinula ugovor sa Grandom, primjetno je da ona često nastupa sa kolegama po klubvima i kafanama. Možda je nemamo prilike često vidjeti u medijima, ali ona pjevanje nije napustila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *