Moj muž je 28 godina mlađi od mene, on ima 21 a ja 49: Bila sam mu profesorica, radi njega sam se razveIa - sad sam u drugom stanju, šta da radim..
Breaking News

Moj muž je 28 godina mlađi od mene, on ima 21 a ja 49: Bila sam mu profesorica, radi njega sam se razveIa – sad sam u drugom stanju, šta da radim..

Moj muž je od mene mlađi čak 28 godina, to jeste puno, ali mi se volimo, ja imam sada 49 godina dok on ima 21 godinu. Svi nas pitaju kako smo se upoznali, pošto som odselili iz svog mjesta, kako bi izbjegli predrasude. Ja sam mu predavala kada je išao u srednju školu. Od početka sam osjetila neku hemiju, ali sam se plašila svega toga, to nije mala stvar.

Ja sam tada bila u braku, ali sam se poslije maturalne noći odlučila razvesti. Naime, svi smo se opustili, pa smo se ovaj i ja prepustili našim s.trasti.ma bilo je nezavboravno, mislila sam da je to jedna noć ,da će sutra biti drugačije, ali nije, željeli smo i sutra isto.

Ja nisam ni okljevala da se razvdem, nije mi bilo teško, čim sam podnijela zahtjev za razvod, počeo je naš zajednički život ali kao što rekoh u drugom gradu. Ja sam sada i trudna 3 mjeseca, jedva čekamo naše dijete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *