Isplivala najveća tajna pokojnog Šabana: Nekadašnji prijatelj poručio "ja ću ispuniti njegovu posljednju želju" kad čujete šta je u pitanju zaplakat ćete
Breaking News

Isplivala najveća tajna pokojnog Šabana: Nekadašnji prijatelj poručio “ja ću ispuniti njegovu posljednju želju” kad čujete šta je u pitanju zaplakat ćete

Iako je prošlo mnogo vremena kako Šaban nije s nama, niko ga nije ni na sekundu zaboravio. Ne postoji slavlje koje moze proći bez pomena njegovog imena i otpjevane njegove pjesme. On je kralj narodne muzike i estradna scena bar kada je domaća estradna scena u pitanju više nikada nece imati takvog pjevača narodne muzike.

Sada se oglasio jedan njegov prijatelj koji kaze da svaki čovjek ima neke zelje u zivotu koje ne ostvari. Da bez obzira koliko imali materijalnog, nekada su nam najveće zelje one koje nemaju veze sa novcem, tako je Šaban imao zelju da ozeni svog sina Mihajla. Mnogi imaju želju da vide kako ce njihova djeca nastaviti zivjeti kada njih ne bude bilo.

On smatra da je Šaban bio veliki čovjek i da mu je jako žao što nije to dočekao, jer zna koliko on voli svoju djecu, jednako. Nema razlike kao što neki prave između kćerke i sina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *