Oglasio se Huso prvi put nakon susreta sa Dalilom: Odmah se obratio Dejanu, evo šta je rekao - da li je moguće crni Huso
Breaking News

Oglasio se Huso prvi put nakon susreta sa Dalilom: Odmah se obratio Dejanu, evo šta je rekao – da li je moguće crni Huso

Svi smo imali prilike da unutar rijaliti programa zadruga ispratimo neka dešavanja, a onda nakon rijalitija se ništa nije previše promijenilo. Putem medija i društvenih mreža smo nastavili pratiti učesnice kao da su jo u zadruzi. Kako kažu mnogi koji su osjetili na svojoj koži pritisak naroda, rijaliti i nakon rijalitija postoji.

Dalila je nakon 10 mjeseci otišla svojoj kuću u Šepak sa sobom je povela rijaliti drugaricu Marijanu koja je izgleda jedina smogla snage i bude uz nju bez obzira što je naj0mraženija osoba na BaIkanu. Huso je primio svoje dijete i zagrlio iako je pričao mnogo toga prije sastanka. Sada se prvi put oglasio i rekao da svaki roditelj primi uvijek svoje dijete, pa kakvo god da je.

On kaže da je donio odluku da joj sve oprosti i da sve to ostave iza sebe. Dodao je i da se ne Ijuti na Dejana zbog svih stvari koje priča, čak je rekao da bi volio da s njim stupi u kontakt ali nema njegov broj. On kaže da je svijet mali  i da ih možda negdje nekad sudbina spoji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *