Sanja Kužet zavrnula šorts pa sjela na ivicu bazena, sve ispaIo: Muškarci poIudili za njenim obIinama - nema bolje na BaIkanu
Breaking News

Sanja Kužet zavrnula šorts pa sjela na ivicu bazena, sve ispaIo: Muškarci poIudili za njenim obIinama – nema bolje na BaIkanu

Sanja Kužet je voditeljica čiji izgled se svakodnevno komentariše, najviše u pozitivnom smislu. Ona vodi kako znamo svi takmičenje po imenu Zvezde Granda. Mnogi su komentarisali kako joj je ta produkcija i emisija donijela jako dobru reputaciju i kako bez njih nikad ne bi dostigla tako veliku popularnost, što je donekle istina.

Ona je sada odlučila da ove tople dane provede kraj bazena, pa je kako vidite u samom naslovu objavila jednu pr0v0kativniju sliku. Sjela je na ivicu bazena, zavratila šorc i slikala se s leđa, pogledajte i sami u nastavku teksta kkao je sve to izgledalo:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

Mnogi su hvalili njen izgled, kako je zgodna, što niko ne može poreći. Ona je zasigurno kako kažu široke narodne mase jedna od ljepših i zgodnijih voditeljica na domaćoj sceni. Međutim, bilo je i onih koji su pisali da je treba biti sram0ta što se tako p0kazuje i slika u tim godinama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *