Komentari pršte na sve strane: Karleuša objavila fotku pa zapaIila internet - pokazala sve na izvolite, al ga je pretjeraIa (Foto)
Breaking News

Komentari pršte na sve strane: Karleuša objavila fotku pa zapaIila internet – pokazala sve na izvolite, al ga je pretjeraIa (Foto)

Kada je u pitanju ova domaća estradna pjevačica, svi znamo kako od nje možemo sve da očekujemo. Ona ima jako lijepo uređen porodični život, i izgleda da ih ništa ne može poljuljati. Mediji svakodnevno komentarišu život Jelene Karleuše, svaki njen postupak kao i široke narodne mase.

Ona je nekako uvijek u centru pažnje, ali je i sama zaslužna za to, jer jako često namjerno na sebe skreće pažnju fotografijama i izjava koje daje za medije. Ona je sada na svojim društvenim mrežama podijelila fotografiju koju vidite ispod ovog teksta. Naime, ovu fotografiju je prije svega objavila njena podrška kako bi je podjsetila da je ona žena zmaj i da se ne plaši biti sama:

Kako vidite i sami bilo je svakakvih komentara. Uvijek postoje dvije skupine ljudi, oni koji su za njene slike u ovakvim izdanjima i oni koji nisu. Uglavnom se vode rasprave kao što je ova, da li ona treba da pokazuje svoje tijeIo javno ili ne treba? Da li negativne komentare pišu samo ljubomorne osobe, kako to smatraju njeni fanovi? Koje je vaše mišljenje na ovu temu? Moramo da kažemo da neki smatraju da je DUško upravo zbog ovog ostavio ,a koje je vaše mišljenje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *