Žene su mu trgaIe odjeću, sve su bile Iude za njim: Evo kako izgleda 39 godina kasnije - ni traga od zgodnog ljepotana (Foto)
Breaking News

Žene su mu trgaIe odjeću, sve su bile Iude za njim: Evo kako izgleda 39 godina kasnije – ni traga od zgodnog ljepotana (Foto)

Svaki glumac je imao jedan film, ili jednu seriju koja ga je izdigIa u karijeri i koja mu je pomogla da se istakne. Moramo da kažemo da ne umanjujemo druge uloge, ali ta jedna koja je bila bitnija od početka karijere se nikada ne zaboravlja, pa tako je i glumac  Christopher Atkins koji je inače 1980. godina glumio u filmu po imenu “plava laguna” koji su svi vjerujemo gledali postao prepoznatljiv po tom filmu.

Kada se pojavio u tom filmu bio je jako mlad, imao je samo 19 godina i svi su odmah primjetili koliko je zgodan, prozvan je za tako zvani se*ks simbol. Žene su prosto bile Iude da kažemo tako figurativno za njih i njegovim izgledom.

Danas je prošlo 39 godina od kako se snimao taj film, mnoge žene ali i svi oni koji su ga tada pratili ni ne zanju kako ona danas izgleda. Da li vas zanima? Pogledajte i sami u nastavku teksta, ne Iiči na onog mladića:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *