Kćerka Suzane Mančić iznenadila sve svojom pojavom: Nije ni čudo što neće u javnost, rođena majka je krije od svih - auu (Foto)
Breaking News

Kćerka Suzane Mančić iznenadila sve svojom pojavom: Nije ni čudo što neće u javnost, rođena majka je krije od svih – auu (Foto)

Kada pomenemo l0to djevojku, svi znamo da je u pitanju Suzana Mančić koja je još u vrijeme bivše Jug0slavije važila za najzg0dniju djevojku. Njeni snimci koji nisu trebali da ugledaj usvijetlo dana su kružili tada i dijelili se, a ona je bila prva za koju su svi znali šta ima ispod 0djeće.

Naime, svi znamo da je ona bila jako lijepa žena, kao što je i sada, drži do sebe i prava je dama. Suzanam ima dvije kćerke starija se zove Teodora, i ona se medijski eksponira, ona nekako voli medijsku pažnju, dok mlađa Natalija ne voli, nju je rijeko ko vidio i ona se krije od javnosti.

Kako smo saznali ona je i majku zamolila da je krije, da ne objavljuje slike s njom, što je Suzana do nekle ispoštovala, ali sada je objavila sliku i svi su ostalo u čudu kada su vidjeli kako ona izgleda, pogledajte i sami:

 

Mnogi su komentarisali da nije ni čudo što je krije kada je jedna ljepotica, koju bi svako rado uk.rao. Ista je majka. – to su samo neki od komentara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *