Snimci postoje: Viki tražila da se snima na ab0r-tusu, 0vako izgleda njena 0sveta - "želim da Osmakčići vide sve, evo šta ste uradiIi.."
Breaking News

Snimci postoje: Viki tražila da se snima na ab0r-tusu, 0vako izgleda njena 0sveta – “želim da Osmakčići vide sve, evo šta ste uradiIi..”

Svi smo imali prilike da pratimo rijaliti program, te da vidimo kako su Viki i Marko imali jednu vrstu emotivnog odnosa preko 8 mjeseci. Ona je kako su to javno objavili unutar rijaliti programa ostala u drugom stanju, ali njen voljeni Marko je tada nestao,. nije je podržao i rekao je d aželi da ona ab0rtira, što je na kraju krajeva jadna žena i uradila.

Marko je na prevaru napustio rijaliti ali o tome nećemo u ovom članku. Ona je inzistirala da je na putu do boInice prate kamere kako bi njegova porodica ali i sam on mogli da vide šta su uradili jednom djtetu i jednoj majci. Ispod ovog teksta vam ostavljamo video snimak koji svi dijele:

Dok su je jedni podržali zbotg snimanja svega kako bi Marko i njegova porodica to vidjeli, drugi su je osudili jer smatraju da to nije trebala prikazivati. Koje je vaše mišljenje o ovoj situaciji?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *