Filip iz sve snage udaario Dalilu flašom: Diskvalifikacija Cara pred finale? - Ona pišti od boIova, moli za pomoć (Video)
Breaking News

Filip iz sve snage udaario Dalilu flašom: Diskvalifikacija Cara pred finale? – Ona pišti od boIova, moli za pomoć (Video)

Svi smo mi navikli od Filipa Cara izlive Ijutnje, ali svi moramo da priznao kako neke stvari trebaju da se držwe podr kontrolom, te kako niti jedan muškarac na svijetu sebi ne treba dozvoliti da pomisli da uradi ženu a kamoli to da uradi.

Kako vidite po samom naslovu, Filip je sav svoj bijes koiji je nakupio radi raznih situacija ponovo izbacio na svojoj emotivnoj partnerici Dalili. Dokle će sve ovo ići niko ne zna, a mnogi se pitaju kada ona planira da sve ovo presiječe i kada će prestati tolerisati ovakvo ponašanje?

Bliži se finale svima su živci pred kraj, ali to nije opravdanje za ovakvo ponašanje. On je uda’rio kako piše u samom naslovu a ona je zakukala od boIa. Snimci postoje, a da li će zbog ovog biti diskvalifikovan ostaje nam da vidimo odluku produkcije:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by heavycur (@heavycur_zadruga1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *