Mora na hitnu 0peraciju - Zvezde Granda ostaju bez voditelja? Godinama se b0ri sa 0vim probIemom, a tek sada se sve otkrilo
Breaking News

Mora na hitnu 0peraciju – Zvezde Granda ostaju bez voditelja? Godinama se b0ri sa 0vim probIemom, a tek sada se sve otkrilo

Voditelj Voja Nedeljković ima 58 godina i sada je po prvi put donio odluku da javno progovori o svom zdravstvenom problemu sa kojim se b0ri kako i sam kaže godinama unazad. Njegova žena je zdravstveni radnik, uvijek su se shodno tome zdravo hranili i zdravo živjeli, ali ponekad sudbina ima drugi plan za svakog od nas na koji ne možemo da utičemo.

On je istakao da ima veliki pr0blema sa žučnom kesom, godinama je na posebnom režimu izhrane zbog toga. Ne smije da jede masno, a kako kaže sada će ići na 0peraciju nakon čega će moći da jede sve. Kada su ga pitali da li to znači da će se sada ug0jiti i prepustiti čvarcima?

On je rekao da bez obzira što će moći jesti određene namirnice, ne želi ih jesti, nastavit će sa svojim planom izhrane na koji je svakako navikao. Ne planira sada da se mijenja i da dobije višak kilograma u 58moj godini života.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *