Hitn0 oglašavanje Dalile Dragojević, vijest o Dalili i Dejanu: Otkrila pravu istinu o njihovom braku - "tri puta je pokušao da me izb0de.."
Breaking News

Hitn0 oglašavanje Dalile Dragojević, vijest o Dalili i Dejanu: Otkrila pravu istinu o njihovom braku – “tri puta je pokušao da me izb0de..”

Kako je Dejan godinama na javnoj sceni prisutan kao muž Dalile i kao rijaliti igrač, tako mediji godinama unazad imaju prilike da o njemu pričaju i pišu svašta. Naime, sada su krenuli medijima da kruže naslovi kako je on zapravo za vrijeme života sa Dalilom navodno nju tri puta pokuša da izb0de n0žem, a pojedini mediji su na to dodali kako će njegova sadašnja djevojka Aleksandra završiti isto.

Na sve ovo su pisali kako on ima određene p0remećaje, a Biljana ovog puta nije mogla da se ne oglasi i ostane imuna. Dejan je zamolio svoju majku i ostale članove porodice da se nikako ne oglašavaju, samo je rekao da David njegov brat može ponešto da kaže za medije:

Iznad teksta vidite kako je Biljana bila kao i uvijek oštra na jeziku, vjerujemo da se Dejanu neće svidjeti ovaj njen postupak, ali ona kao majka je vjerovatno osjetila potrebu da stane u odbranu svom djetetu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *