Samo 1 godinu poslije rođenja 4. djeteta Said bin Drai i JeIena se odvojili - Dana Karić, njena kuma se oglasila na Instagramu
Breaking News

Samo 1 godinu poslije rođenja 4. djeteta Said bin Drai i JeIena se odvojili – Dana Karić, njena kuma se oglasila na Instagramu

Najnovije informacije iz svijeta vam danas donosimo u ovom članku, svi dobro znamo ko je Jelena bin Drai, ona je uzburkala javnost kad se odlučila prije 15 godina udati za šeika Saida.

Javnost u Srbiji je tada krenula sve i svašta dap iše o njoj, a ona i Sad su u sretnom braku, četvero djece imaju danas, kćerku Asju i tri sina kojem su dali ima Hilal, Hamdan i Rašid.

Prije godinu dana Jelena je rodila četvrto dijete, a poznato je kako je stigla u Vojvodinu, tamo i gdje je rođena, proslavila je svoj rođendan u krugu porodice.

Podijelila je njena kuma Dana Karić fotke sa proslave, a privuklo je javnosti to što se na njoj nije našao suprug Said, vjerovatno nije radi obaveza stigao, ali ipak nema sumnje kako će oni u UAE da obilježe proslavu onako kako i najbolje znaju, kad se vrati kući Jelena.

Oni su se tako po prvi put odvojili kad je u pitanju neki važan događaj.

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *