Ispovijest kapetana koji je pronašao tijel0 - on je opisao prve prizore, vidio sam sve, a na patici je bilo jedno slovo (video)
Breaking News

Ispovijest kapetana koji je pronašao tijel0 – on je opisao prve prizore, vidio sam sve, a na patici je bilo jedno slovo (video)

Ono o čemu su srbijanski mediji pisali ovih dana, kao i drugi mediji s ovih prostora je pronalazak Mateja Periša, čije je tijelo pronađeno u rijeci Sava. Vijest koja se munjevitom brzinom proširila.

Veliki broj medija se odmah uputija ka mjestu gdje je nađeno tijelo, pokušali su dobiti više informacija, a odrađeni su i intervjui sa onima koji su na tom mjestu bili.

Tako su pronašli kapetana koji je u jutarnjim satima uočio tijelo, on je sa kolegama palubom šetao, kad je vidio tijelo blizu obale.

On je kazao da je tijelo bilo u fazi raspadanja. Dunavom nizvodno je plutalo tijelo, a potom je pozvana riječna policija. On je ugledao tijelo iz daljine, imao je farmerke na sebi kao i patike sa slovom V.

Policija je izašla odmah na lice mjesta, a kasnije je DNK analizom utvrđeno da je to tijelo Mateja Periša. Sada vam ostavljamo u prilogu i video zapis da vidite i sami:

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *