Srbin Marko oženio 30 godina mlađu Albanku, plati0 je dobro - ne bi bilo braka da su njeni roditelji znali o njemu ovo, prešutio je sve
Breaking News

Srbin Marko oženio 30 godina mlađu Albanku, plati0 je dobro – ne bi bilo braka da su njeni roditelji znali o njemu ovo, prešutio je sve

49 godina je imao kad se odlučio oženiti ženom koja ima albansko porijeklo. Marko, koji dolazi iz Srbije, želio je sebi kupiti ženu, a nakon što mu je jedan čovjek sve to i omogućio, cijene su bile od tri do pet hiljada eura, zavisi kakvu ženu hoćete odnosno tražite.

A djevojka koju je on izabrao imala je 30 godina manje od njega, ona je sa roditeljima stigla na prvi spoj sa Markom, a radi toga MArko je morao dak aže da ima 39 godina, ejr djeluje mladoliko, a želio je da se predstavi u boljem i ljepšem izdanju.

4 do 5 mjeseci su nakon toga živjeli zajedno, trudna je ostala ona, vidjela je kasnije njegovu ličnu kartu, gdje je shvatila da je lagao njoj, njenoj porodici, on je mnogo od nje stariji.

A da su njeni roditelji znali koliko godina ima Marko, nikad ne bi ni ugovoren ovaj brak bio, a Maloha se toliko zaljubila i nije htjela da sruši porodično gnijezdo, rekla je da neće istinu reći, nego će nastaviti sa tokom života.

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *