Tiho je patio za Gocom Šaulić - sa Šabanom je pio, kući mu dolazio, a nakon tri godine od p0gibije pjevače želi udovicu zaprositi
Breaking News

Tiho je patio za Gocom Šaulić – sa Šabanom je pio, kući mu dolazio, a nakon tri godine od p0gibije pjevače želi udovicu zaprositi

17.februar 2019. godine se pretvorio u pravu noćnu moru za Gocu Šaulić i njenu porodicu, jer je tog kobnog dana strao Šaban Šaulić, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Goca se rijetko u javnosti pojavljivala od tad, a rijetko možemo vidjeti i osmijeh na njenom licu, ipak, moglo bi se sad promijeniti sve to.

Kako se navodi u Skandalu, ali i prema pisanju medija, ona je predmet zanimanja inspektora postala, koji inače porodicu Šaulić godinama zna.

Dok je Šaban živ bio, priča se da je njemu Goca bila tiha patnja, sad nakon što je neko vrijeme prošlo, ovaj anonimni inspektor želi da obori s nogu Gocu Šaulić, udovicu Šabana.

Sa tim inspektorom u dobrim odnosima su bili i Goca i Šaban, Goca bi rado izlazila s njim u društvu kad god bi on pozvao Šabana i nju, cijenili su ga kao prijatelja oboje, kaže izvor koji je itekako dobro upućen u ovu priču, pa su dodali:

Svi smo znali da je on slab na Gocu, svjestan je bio da je i Šaban jedini za nju. Ipak, sada kako nema Šabana, on je spreman da uđe u njen život, čak bi je mogao i zaprositi.

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *