Nekad je smatranja najljepšom srpkinjom - obožavala ju je cijela nacija, a sad mrze - ona je nakon 4 godine snimljena, ne liči na sebe više
Breaking News

Nekad je smatranja najljepšom srpkinjom – obožavala ju je cijela nacija, a sad mrze – ona je nakon 4 godine snimljena, ne liči na sebe više

Ona je nekad bila najpoznatija dama koja je dolazila iz srpske javne scene, a promijenila se poprilično. Ona je imala veliku karijeru pred sobom, obećavali su joj mnogi kako će biti u regiji najbolja voditeljka, ali ej radi pohlepe na samom dnu završila.

Njeno ime je Katarina Rebrača, ona je prije 16 godina bila na vrhuncu karijere, svoju moć i popularnost je iskoristila pa je sa svojom majkom otvorila fondaciju za žene oboljele o raka dojke- Do 2010. godine je besprijekorno sve funkcionisalo, a potom su njenu majku i nju otkrili drugiz iz fondacija.

Utvrđeno je poslije određenog vremena da je mali procenat dobijenog novca otišla pacijentima, dok su njih dvije na sebe potrošile oko 80% novca.

One su trošile na skupocjena putovanja, na skupu odjeću, na razne druge stvari.

Uhapšene su i Katarina i njena majka, one su dobile i pola godine zatvora, morale su iza rešetaka provesti toliki period.

Danas Katarina izgleda neprepoznatljiva, dobila je i nekoliko kilograma, a evo kako izgleda:

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *