Sa'raniti svoje dijete je nešto najg0re u životu - popularna pjevačica progovorila o tragediji koja kida dušu
Breaking News

Sa’raniti svoje dijete je nešto najg0re u životu – popularna pjevačica progovorila o tragediji koja kida dušu

Opet jedna tuža priča u našem današnjem članku, a riječ je ni manje ni više o jednom smrtnom slučaju koji je imala jedna pjevačica.

Emisija NIKAD NIJE KASNO je popularna i gledana muzička emisija na ovim prostorima, a sa velikim uspjehom se prenosi više od deset godina.

Jadranka Kalinić je jedna od takmičarki te emisije, a Neda koja je bila u žiriju te emisije, nakon što je Jadranka otpjevala maestralno pjesmu, dotakla se Neda da se njih dvije jako dobro znaju, a onda su shvatili kako istog frizera već duži niz godina posjećuju.

Neda ju je pitala zbog čega je jednog trenutka bila anksiozna, pošto piše u biografiji takmičarke, Jadranka je rekla da nije samo oca i majku izgubila, nego i dijete, ali nikada nije o tome u medijima pričala.

Ne ide na tu pirču, jer je tužno sve, ide na veselo. Kazala je da je najteže u životu sahraniti vlastito dijete, to samo majke znaju. Nije išla namjerno na to da joj ne bi zamjerili i govorili da ide na sažaljenje. Ona je radi pjevanja došla ovdje prvenstveno.

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *