Jeza - šest godina je krila da joj je otac umr0 radi penzije - trošila je novac na provod i plastične operacije, sve dok se nije 0vako odala
Breaking News

Jeza – šest godina je krila da joj je otac umr0 radi penzije – trošila je novac na provod i plastične operacije, sve dok se nije 0vako odala

Amy Brentin je nešto više od 5 godina primala očevu penziju nakon što je on umro, sve se ovo desilo u SAD-u. Kada se zbroji sve, žena je oštetila državu za više od tristo hiljada američkih dolara.

Njen otac je umro prije 8 godina, imao je 77 godina u trenutku smrti, a Amy je sanjala cijeli život da ima bolje tijelo nego što je tad imala, nije nikada imala dovoljno novca da ode na plastičnu operaciju.

Ona je svoj komšiluk uvjerila da je njen otac postao nepokretan, da ga ne uznemiravaju, a činjenica je bila ta da je ona odvukla svog oca 100 kilometara do farme, gdje je odlučila da ga ukopa.

Kad je 2016. godine najavljeno da se provjerava zdrastveno stanje oca, ona je svog dobrog prijatelja uvjerila da glumi da je njen nepokretni otac.

Njima je prošla prevara, nastavila je neometano da prima penziju oca sve do 2019. godine.

Nju su vidjeli da se opija i da kocka sa nekim tipovima u Las Vegasu, a kasnije su došli da provjere njenog oca, i tako su je uhvatili. Ona je za sve ovo dobila 5 godina zatvora.

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *