Rijaliti zvijezda i pjevačica Sandr Rešić smršala 38 kilograma, samo 3 namirnice izbacila - svaku noć je pila jedan napitak, ev0 njene dijete (jelovnik)
Breaking News

Rijaliti zvijezda i pjevačica Sandr Rešić smršala 38 kilograma, samo 3 namirnice izbacila – svaku noć je pila jedan napitak, ev0 njene dijete (jelovnik)

Sandra Rešić koja je svima nama poznata po tome što je kćerka Nine Rešića, krenula je sa pjevanjem kroz popularno takmičenje Zvezde Granda, započela je svoju karijeru tako što je imala prekomjernu težinu, ali je ipak uspjela da se oslobodi kilograma.

Vukla je dugo problem sa viškom kilograma, mi se sjećamo da je bila pokrupna u Zvezdama Granda, dok je u rijalitiju Zadruga poprilično zgodna bez trunke sala na sebi. Pričala je ona da nije mogla zamisliti dan bez slatkiša i gaziranog pića, ipak, dosta je drugačija danas nego što je nekad bila.

Prije nešto više od 8 godina, ona je imala 88 kg, a tad je odlučila nešto da poduzme.

Najdeblja je tad bila, jedvan čovjek je rekao kako pjeva lijepo, ali izgleda jezivo. Ona je nakon te rečenice odlučila da smrša.

Hljeb, sokove, sve vrste šećera je odlučila da izbaci. LImunadu je pila, jabuke jela, s trenerom radila vježbe. Plodom je urodilo sve to.

Bez mlijeka i keksa joj je najteže bilo, voljela je da jede sve ono što ne valja i što goji. Danas za doručak komadić hljeba pojede uz kuhano jaje, za ručak neku salatu i meso, a za večeru kupus salatu i jabuku pojede.

Nikako ne jede poslije 21h, a ako ogladni navečer, pojede jabuku i čašu mlake vode.

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *