Velika tuga - pomak u potrazi za bivšom pobjednicom Velikog Brata - 1 detalj sa mosta će pokazati zbog čega je na sebe digIa ruku?
Breaking News

Velika tuga – pomak u potrazi za bivšom pobjednicom Velikog Brata – 1 detalj sa mosta će pokazati zbog čega je na sebe digIa ruku?

Mi vas podsjećamo ukoliko ne znate da se ona proslavila 2011. godine u Big Brotheru, tad je imala veliku aferu sa popularnim Nemešom, iako je bila u braku i imala dijete, njoj to nije predstavljalo nikakav problem.

Nakon što se završio rijaliti, ona se odmah razvela od svog muža, pa se preudala za Nemeša s kojim je dvije godine ostala u braku, opet, nakon tog razvoda, sklopila je dva braka, a ona ima i dvoje djece trenutno.

U jutarnjim satima u srijedu je posljednji put viđena, od tad joj se gubi svaki trag. A ono što je mnogo zastrašujuće je to što su njene lične stvari pronađene na Brankovom Mostu u Zagrebu.

Pronađeni su dokumenti i telefon na mostu Mladost, tu nema kamera, kamera ima samo na jednom dijelu mosta, na jednom od reklamnih plakata.

Postoje indicije da je sada već kasno, da je Marijana možda i mrtva, jer su na mostu pronađene njene lične stvari, možda se ubila, skočila sa mosta!

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *