Prekinut Jutarnji program iznenadno - Irina Vukotić se prestraviIa, 0vo nije nikako slutila da će se desiti u emisiji koja ide uživo
Breaking News

Prekinut Jutarnji program iznenadno – Irina Vukotić se prestraviIa, 0vo nije nikako slutila da će se desiti u emisiji koja ide uživo

Irina Vukotić, popularna tv voditeljka je svoju karijeru oduvijek gradila na osnovu svog rada, talenta i truda, jedna od rijetkih voditeljki koju nisu pratili nikakvi skandali i tračevi.

Irinu mnogi cijene jer je uvijek bila pozitivna osoba, voljela je raditi svoj posao, a to se lako može vidjeti. Ona glasi i za jednu od najljepših voditeljki s ovih prostora, to je definitivno tako.

Na njen račun smo uvijek imali pozitivnih komentara, većinom je to radi šarma bilo ali i njenog izgleda koji je prilično atraktivan. Laskali su joj oduvijek ovakvi komentari.

Na društvenim mrežama je također aktivna, a fanovi su je lijepim komentarima uvijek obasipali.

Javnost pamti skorašnji incident u studiju, ona je panični napad doživjela tokom emisije.

Pozvala je gosta koji je imao zmiju oko vrata. U početku ju je bilo strah, iako je rekla da će uzeti zmiju u ruke, ali kad joj je predložio da je dotakne, nju je zavladao strah.

Zanimljivo je to što je mikrofon bio uključen cijelo vrijeme, pa su gledaoci mogli da čuju njene panične ispade. Ipak, poslije određenog vremena ona se smirila.

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *