Oglasio se Stefan Mihić nakon diskvalifikacije: "0vo je prava istina, naIazim se u boInici - oboriIi su me na p0d i tukIi.."
Breaking News

Oglasio se Stefan Mihić nakon diskvalifikacije: “0vo je prava istina, naIazim se u boInici – oboriIi su me na p0d i tukIi..”

Stefan Mihić je mjesecima učesnik rijaliti programa Zadruga, on je tu od samog početka, iako je ušao kao anoniman, privukao je pažnju dugim monolozima koje je vodio i rečenicom “narod vidi sve” koja se ponavljala mjesecima unazad kakood strane Mihića, tako i od strane drugih kada ga provociraju.

On je sad van kapija zadruge, svi koji gledaju znaju šta se desilo. On je imao navodno kako su to oni registrovali agresivno ponašanje prema članovima obezbjeđenja, nije želio da ide u zatvor, a sada se on oglasio  i rekao kako su ga baciIi na pod i tukIi kako je bio u p0liciji i kako sada mora u boInicu jer ima nekoliko povreda:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @asocijalni.smrad

Kako vidite on je opet i u ovom obraćanju pomenuo kako želi da narod sve zna. Mihić je imao dosta ljudi koji su ga voljeli i podržavali baš takvog kakav jest, a sa druge strane mnogi ga nisu podnosili iz istog razloga, jer je njima sve to što on radi bilo ir1tantno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *