Neka Bosanac prvo vidi šta mu kćerka radi, tek onda može da kritikuje druge: Đorđe David udaario na nasIjednicu kolege iz žirija - prava p0metnja, 0vo će ga skupo koštati
Breaking News

Neka Bosanac prvo vidi šta mu kćerka radi, tek onda može da kritikuje druge: Đorđe David udaario na nasIjednicu kolege iz žirija – prava p0metnja, 0vo će ga skupo koštati

Moramo da kažemo kako se digla velika prašina nakon što je kandidatkina došla na scenu u trikou i nakon što su je svi javno na toj istoj sceni da kažemo ispnižavali. Pričali su kakosve to na njoj izgleda jeftin0 i vuIgarno, a ona je donijela odluku nakon svih tih rijei da to isto takmičenje napusti.

Njoj je sve ovo velik odskočna daska kaže njen mentor, nada se da će Anastasija iskoristiti sve medijske natpise i pažnju i da će sada u inat svima biti još bolja. David Đorđe je njen mentor koji ne može da vjeruje kakosu svi kritikovali djevojku koja se oblači kao pola mlade estrade.

On kaže da je to smijena gneracija, kako svi vide sada nešto l0še u tome, a to je normalno, sve je tošou biz, nije samo pjevanje, istakaoje mentor mlade djevojke. On je potkačio i svog kolegu Bosanca i njegovu kćerku: kako Bosanac brine šta rade druga djeca i kako se oblače, a kćerka, šta ona nosi? Može i o tome da brine. – između ostalog je rekao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *