SkandaI "Đ0rđe David mi je sIao bez0brazne poruke i goIišave slike": Bivša Zvezda Granda iznijela prepiske i slike, 0vako mu je odgovorila, auu mat0ri
Breaking News

SkandaI “Đ0rđe David mi je sIao bez0brazne poruke i goIišave slike”: Bivša Zvezda Granda iznijela prepiske i slike, 0vako mu je odgovorila, auu mat0ri

Svi znamo ko je Đorđe David. On je član žirija poznatog muzičkog takmičenja po imenu Zvezde Granda, a kako vidite po samom naslovu danas je u centru skadaIa i svi mediji prenose informacije kako se David nav0dno nabacivao jednoj učesnici Zvezda Granda koja je sve dostavila portalima. Ona je poslala glasovne poruke u kojima joj on poručuje: sve će biti dobro, nemoj da se nerviraš, ljubim te. – pričao je kako prenose mediji u dostavljenim porukama.

Mirjana je istakla da je on kontaktirao preko instagrama, ali ona je sve to vidjela drugačije, ipak je on ugledan čovjek u godinama, ona mlada. Kaže da joj je dao broj da mu se javi što je uradila. Ona je željela da joj drži časove pjevanja, pitala ga je za to, ali on je to pogrešno shvatio pa joj je poslao fotografiju koju vidite u samom nastavku teksta:

Naime, ona kaže da mu je odmah jasno dala do znanja da ništa od toga i da ona  nije takav tip djevojke. Mnogi su se iznenadili zbog ovog postupka, kako kažu, nisu to očekivali od njega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *