"Glavu dajem za svoju kćerku" Huso otkrio istinu o Dalilinom ostavIjenom djetetu: "BiIa je sa bivšim u Švicarskoj, više to ne možemo sakriti.."
Breaking News

“Glavu dajem za svoju kćerku” Huso otkrio istinu o Dalilinom ostavIjenom djetetu: “BiIa je sa bivšim u Švicarskoj, više to ne možemo sakriti..”

Svi znamo da je priča o tome kako Dalila ima dijete u Švicarskoj koje je navodno ostavila već nekoliko puta bila aktivna. Đedović je jednom prilikom u tako zvaoj pušioni rekao kako je on kao novinar to čuo i kako ona zato voli pjesmu “pepeljugo” jer je u imenovanoj i navedenoj zemlji ostavila djevojcicu.

Huso Mujić je povodom ovih stvari morao da se oglasio iako je kako kaže rekao da se više neće oglašavati, te da će je pustiti da sama kroji svoju sudbinu. On je raz0čaran što ga nije poslušala što je opet sa Carem, a kada joj je sada Car rekao da je ostavila dijete, ne vjeruje da je sebi to dozvolila.

Huso kaže da je to njegova kćerka i daje gIavu za nju da to nije uradila, istakao je da je to velika sram0ta da se priča, ali sama je sebi dozolila. On je rekao istinu da je bila tamo, da je imala momka, da se htjela dati, ali dijete nije imala. Kaže da se više ne može sakriti da je živjela vanbračn0 što ga je dodatno stid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *