Aleksandra (18) prodala nev1nost na aukciji za 2 miIiona dolara: Gostovala u emisiji pa otkrila gdje će uložiti novac - svi u š0ku i nevjerici (Video)
Breaking News

Aleksandra (18) prodala nev1nost na aukciji za 2 miIiona dolara: Gostovala u emisiji pa otkrila gdje će uložiti novac – svi u š0ku i nevjerici (Video)

Ovo je istinita priča za šta imate i dokaz, a to je video snimak na kraju ovog teksta. Naime, kako vidite u naslovu danas prenosimo jednu jako neobičnu priču, koja je obišla cijeli svijet zbog svog sadržava i š0kirala ljude širom svijeta. Aleksandra Kefren dolazi iz Rumunije i ona je željela da  pr0da ni više ni manje nego svoju nev1nost za veliku i jako lijepu sumu novca, 2 miIiona dolara.

Ona kaže da je napisala sve to na aukciju i da su se ljudi širom svijeta počeli javljati, ali jedan čovjek je ponudio čak i više novca, dva i po miIiona dolara, on dolazi kako kaže mlada djevojka iz H0ng K0nga. Ona je otprila za medije i gdje planira da uloži toliko novca, a to je ono što je sve ostavilo bez teksta:

Aleksandra je istakla da žečli novac uložiti u sebe, ali ne u svoj izgled, nego u obrazovanje i stručno usavršavanje. Mnogi se nisu nadali da jedna mlada djevojka od 18 godina sa ovakvim postupkom ima ovakvo razmišljanje.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *