0glasila se Karleuša po prvi put nakon priče da je Duško prevario: Evo šta je rekla o Sofiji Šašić - vjerujemo da se na 0vome neće završiti
Breaking News

0glasila se Karleuša po prvi put nakon priče da je Duško prevario: Evo šta je rekla o Sofiji Šašić – vjerujemo da se na 0vome neće završiti

Moramo da se vratimo unazad kako bi mogli pojasniti trenutnu situaciju. Naime, Jelena je za Božić zvala poIiciju i prijavila Duška za nasiIje u porodici, nakon čega je on dobio zabranu prilaska Jeleni u trajanju od 30 dana. U međuvremenu su svi mediji pisali kako je on u emotivnoj vezi sa navedenom i u samom naslovu imenovanom Sofijom, koja je kžerka od Sonje i Željka Šašića.

Povodom ovih natpisa oglasila se mlada Sofija i istakla da je poslala tužbe svim medijima koji su pisali takve laži, Jelena i Sonja su u jako dobrim odnosima, druže se, tada su mediji prenosili. Povodom ove teme sada se Karleuša prvi put javno na svojim društvenim mrežama oglasila, a u natsavku prenosimo šta je napisala o aferi i priči da je DUško prevario:

Ona je kao i uvijek uputilam uvrede koje su opet velike medijima. Moramo da kažemo kako se ona i Duško ponašaju kao da se ništa nije desilo, pa se široke narodne mase pitaju: da li je ovo bio način da skrenu pažnju javnosti i medija na sebe i da budu u centru pažnje? Sve je moguće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *