Bila sam mu najbolja Ijubavnica, Goca je htjela da me se riješi: Cuca otvorila dušu o Šabanu - "vodio me u Krčedin i hotelske sobe"
Breaking News

Bila sam mu najbolja Ijubavnica, Goca je htjela da me se riješi: Cuca otvorila dušu o Šabanu – “vodio me u Krčedin i hotelske sobe”

Moramo da kažemo kako se sve oko kralja narodne muzike desilo prije tri godine, vrijeme nažaIost prolazi, bez obzira da li je on tu ili nije. Danas kako vidite po naslovu se prisjećamo stvari koje je Ivana, svima poznata po nadimku Cuca je tada rekla za medije kako je ponosna što je bila ljubavnica kralja narodne muzike.

Ona kaže da se viđala stalno sa Šabanom, kako bi oni imali i djecu da nije bilo nekih prepreka,. Isticala je kako su se mnogo voljeli a da je nakon njegove ne’sreće ona izgubila 10 kilograma, nije mogla da se pomiri sa tom činjenicom. Između ostalog, ona je istakla i kako je navodno njegova supruga Goca radila sve da nju un1šti, unakaz1, čak je navodno kako je ona tada rekla nekome platila da je napadne.

Ona je u njega gledala kao u nešto što joj je sveto, bio joj je sve, kako je tada rekla. Uvjek je znao šta je najbolje za nju i uvijek ga je slušala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *