Prva reakcija Dalilinog babe nakon njenog pomirenja sa Carem: Imao je žest0ku poruku za kćerku - "neka joj prenesu da je za mene mr'tva"
Breaking News

Prva reakcija Dalilinog babe nakon njenog pomirenja sa Carem: Imao je žest0ku poruku za kćerku – “neka joj prenesu da je za mene mr’tva”

Do sada smo pratili Husu Mujića koji je prvobitno nakon što je prevarila Dejana osudio svoju kćerku i rekao kako je ne podržava ni u kojem smislu, pa je on samim tim pokupio simpatije naroda, ali poslije, kada je Dalila bila ostavljena i kada se ponovo približila Dejanu, on je stao na njenu stranu.

Čuli smo da je i do nje unutar rijaliti pograma zadruga došla informacija da je babo podržava što joj je dalo vjetar u leđa ,itekakav, ali je otišla na stranu na koju Huso nije želio, kako vidimo pomirila sa se Care, a sada se oglasio i on:

Mislim da je vrijeme da se povučem, bio sam spreman da pričam s njom,da riješimo neke stvari, ali nakon ovog, moram da kažem kako je ona završila sa mnom, nemamo nas dvoje više šta pričati. Neka joj unesu i ove informacije, da se dozove pameti. – rekao je Huso za medije, prenose svi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *