"Dejana voIi kao Ijubimca, igra se sa njim, sve je radila da bi Caru bila zanimljiva": Dalilin najbolji prijatelj otkrio njene namjere - svi opIeli po njoj (Video)
Breaking News

“Dejana voIi kao Ijubimca, igra se sa njim, sve je radila da bi Caru bila zanimljiva”: Dalilin najbolji prijatelj otkrio njene namjere – svi opIeli po njoj (Video)

Jasno je da se polemika oko Dalile i Dejana neće zaustaviti ni ove godine, iako je Dejan sada čvrstog stava odlučio da se više neće miriti sa svojom bivom suprugom, ona to nikako ne može da prihvati. Dalila jeste javno prevarila svog supruga, pred njegovim očima, ali kako stvari stoje, tek je sada poslije želje da mu se vrati navukla mržlju širokih narodnih masa, ali i učesnika.

Iz dana u dan možemo da slušamo unutar rijaliti programa kako joj se svi smiju iza leđa i kako je smatraju velikim manipulatorom. Dejanu je teško sve to da gleda i prihvati, kako vidimo, ali je postao svijestan svega. Sada kada se u tako zvanoj pušionici spekulisalo kako Dalila zapravo voli Dejana, oglasio se njen prijatelj, svima poznati Marko Đedović i rekao da ga voli ali kao kućnog ljubimca:

Ma koliko ranije nisu voljeli Đedovića, jer je dvoličan, kako tvrde široke narodne mase, voe godine je postao miljenik jer je pravedan, zaključujemo po brojnim komentarima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *