OdjeknuIo kao b0mba, Maja i Čorba priznali da su zajedno: Ona objavila prvu zajedničku sliku na Instagramu i zanimljiv opis - komentari pIjušte
Breaking News

OdjeknuIo kao b0mba, Maja i Čorba priznali da su zajedno: Ona objavila prvu zajedničku sliku na Instagramu i zanimljiv opis – komentari pIjušte

Mnogo puta su do sada bili u entru interesovanja, a kako vidite danas pišemo o Maji Marinković i i Milanu Jankoviću svima poznatom po svom nadimku Čorba. Oni su bili učesnici rijaliti programa Zadruga gdje su bili u emotivnoj vezi nakon koje su ostali navodno prijatelji.

Oni su također ušli i u zadnju sezonu rijaliti programa Zadruga pet, prije koje su imali neke bliske odnose, ali se dosta toga demantovalo i niko na kraju nije mogao da shvati šta se to desilo između njih?  Sada kada je Maja slobodna i kada su oboje van kapija rijaliti programa, oni s eitekako druže i zabavljaju.

Danima se spekuliše, a to se kako smo imali prilike da vidimo pominjalo i u zadruzi, kako je Maja otišla na Kosovo kod Čorbe, a sada je ona objavila fotografiju koja sve to potvrđuje. Oni jesu zajedno i ne odvajaju se, ona je napisala “moj drugar” mada joj niko u to nije povjerovao:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *