Huso stupio u k0ntakt sa Dejanom, pr0dukcija dozvolila poziv van kapije: Morao mu je nešto reći, evo šta je u pitanju - ništa se ne može saktiri
Breaking News

Huso stupio u k0ntakt sa Dejanom, pr0dukcija dozvolila poziv van kapije: Morao mu je nešto reći, evo šta je u pitanju – ništa se ne može saktiri

Damir S. iz Gornjeg Šepka je dao izjavu za kurir gdje je rekao kako može slobodno da tvrdi da je Huso Mujić sada nakon toliko molbi i nakon toliko mjeseci đutnje uspio da stupi u kontakt sa Dejanom, kako kaže Damir, produkcija mu je to omogućila.

Oni su se čuli prošle sedmice, kada je došlo do incidenta, kako smo imali prilike da čujemo kroz Šepak, Huso je nekim ljudima rekao da je pružio moralnu podršku Dejanu da mu je rekao kako su njegova vrata za Dekija uvijek otvorena.

Huso je plakao kao kiša kada je vidio da se Dejan p0vrijedio, mi mještani znamo koliko je Huso njega pazi, a i on Husu. Jedan od rijetkih momaka u ovo vrijeme sa tako dobrim ponašanjem i manirima. – rekao je Damir, pa dodao kako je Husu drago prije svega što je Dejan potražio stručnu pomoć, ali smatra da takva pomoć treba i njegovoj nesretnoj Dalili, koja više ne zna ko je ni gdje se nalazi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *