Neda Ukraden opIjačkana, uništene joj nekretnine: Pjevačica uložila milione, pa uslijedio š0k - otvorila dušu i sve ispričala
Breaking News

Neda Ukraden opIjačkana, uništene joj nekretnine: Pjevačica uložila milione, pa uslijedio š0k – otvorila dušu i sve ispričala

Neda Ukraden je godinama na javnoj sceni, a gdje je to ona od početka karijere počela ulagati novac? Do sada nije pričala, ali sada je u jednoj jako gledanoj emisiji po imenu “Magazin in ” koju vodi svima poznata Sanja Marinković rekla šta joj se desilo s novcem, sama smatra da je na kraju uništena i opIjačkana na neki način.

Ona kaže da je od početka karijere počela da kupuje nekretnine, znala je da su to neke najvrijednije stvari koje vremenom mogu biti samo više cijenjene. Kaže da je kupila nekoliko stanova u Sarajevu. kako je kupil, četiri poslovna prostora, te kuću na moru.

Kaže da je sve uništeno ,opljačkano i dem0lirano osim kuće na moru.Sve nekretnine su bile kupljenje za vrijeme bivše JugosIavije, pa nije morala objašnjavati kako su se raspale.Sama je rekla kako svaki uspjeh je upitan i sve što imamo je upitno, ni za šta se ne možemo sto posto uhvatiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *