Tiho patio za Gocom Šaulić: Pio je sa Šabanom i dolazio mu u kuću, a 3 godine poslije smrti pjevača hoće da zaprosi udovicu
Breaking News

Tiho patio za Gocom Šaulić: Pio je sa Šabanom i dolazio mu u kuću, a 3 godine poslije smrti pjevača hoće da zaprosi udovicu

Sve je za Gocu počelo 17.02.2019. godine kada je njen oslonac, ljubav njenog života s kojm je provela najljepše godine napustila ovaj svijet. Moramo da kažemo kako je Šaban nas napustio sve, svi su patiIi jednako, ali njoj i njegovoj djeci je bilo vjerujemo najgore, kao i ostalim užim članovima porodice i brojnim prijateljima, kao i kolegama sa estrade. Šaban je bio voljen čovjek, to se vidjelo i to se i danas dan može vidjeti.

Kako vidimo Goca se povukla skroz iz medija, nigdje se ne pojavljuje, a sada svi mediji prenose priču o tako zvaom inspektoru čiji se indetitet još uvijek ne zna. On je bio prijatelj porodice Šaulić, dolazio im u kuću kad je Šaban bio živ, a onda otkrio da je godinama tajno zaljubljen u Gocu i da želi sada poslije 3 godine da gradi s njom život.

Izvor blizak porodici Šaulić koji je bio u tom društvu kaže da je inspektor oduvijek želio Gocu, ali sada je sve uporniji, priča kako će da je zaprosi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *