“Dalila nije ni zgodna, ni lijepa - prodala je vjeru, obraz i brak” Pjevačica osuIa drvIje i kamenje po zadrugarki: Neće joj biti dobro kad čuje šta je sve rekla
Breaking News

“Dalila nije ni zgodna, ni lijepa – prodala je vjeru, obraz i brak” Pjevačica osuIa drvIje i kamenje po zadrugarki: Neće joj biti dobro kad čuje šta je sve rekla

Svima je poznato da je Maja kao pjevačcia komentarisala vež ovaj trougao, a naravno sada je iskoristila priliku da prokomentariše odnos Dalile i Dejana koji se sada zakuhava. Ona je rekla kako će prestati gledati Zadrugu ukoliko se Dejan pomiri sa Dalilom, bila je jasna i direktna.

Ona kaže da je Dalila za nekoliko hiljada honorara prodala vjeru, obraz i svoj brak. Nije joj jasno zašto je sebi Dalila umislila da je ljepotica, ona nit je toliko lijepa, niti zgodna, ima je viška svagdje a nema tamo gdje treba.

Maja je za Cara rekla da je sram0ta za muški rod, da se svako muško treba ugledati na njega kako ne treba da se ponaša, ne vezano za Dalilu grešku, nije postupio dobro. Ni Maja Marinković nije prošla neprokomentarisano, za njeno ponašanje je rekla kroz svijeh da ih sve postavi gdje treba, Iuda Maja, istakla je pjevačica za svoju imenjakinju. Ona je uz Dejana sve dok on nije sa Dalilom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *