Bio je strog i sur0v prema njima, prijetio im pred snimanje: “Imate dvije sedmice da skinete to saIo sa sebe.." - voditeljke otkrile kako se Popović ponašao prema njima
Breaking News

Bio je strog i sur0v prema njima, prijetio im pred snimanje: “Imate dvije sedmice da skinete to saIo sa sebe..” – voditeljke otkrile kako se Popović ponašao prema njima

Kada pomenemo domažu javnu scenu, moramo da kažemo kako je jako puno onih koji su godinama na samom vrhu ,koji su izgradili neoborive karijere koje traju decenijama. Danas ćemo pisati o dvije voditeljice prije svega, a one su jako dugo na javnoj estradnoj sceni, njihova imena su svima poznata, Suzana Mančić i Dragani Katić.

One su jedno vrijeme prije mnogo godina vodile emisiju koja ih je jako zbližila i koja je napravila od njih prijateljice, a to je emisija po imneu “grand šou”. kako je Dragana rekla, ona i Suzana su imale ritual prije snimanja emisije, išle bi u butik, pa kod frizera, pa onda na ručak  i na snimanje emisije, sve dok nije Saša došao i rekao da imamo dvije sedmice da skinemo višak sala sa sebe.

Onda su se nasmijale i rekle kako su poslije tih riječi prepolovile porcije i jele po pet ćevapa umjesto 10, uzimale su jednu porciju ćevapa i dijelile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *