Oglasio se Dejanov otac, prije 7 dana bio kod Huse: Otkrio zašto pIače Dalilin otac, a evo šta je poručio bivšoj snahi
Breaking News

Oglasio se Dejanov otac, prije 7 dana bio kod Huse: Otkrio zašto pIače Dalilin otac, a evo šta je poručio bivšoj snahi

Tata Goran je jedini od Dragojevića sa kojima je Dejan imao kontakt, a sada se i on oglasio za medije. Rekao je mnogo toga o odnosu Dalile i Dejana, rekao je kako je prije sedam dana bio kod Huse i šta ima da poruči Dalili nakon svega.

On je rekao prvestveno da su oni imali savršen brak i više od toga, istakao je kako im je išao u posjetu, kako ga je uvijek dočekala prelijepo, da ne griješi dušu, dodao je, ali i on i Huso misle da je ovo sada neka nova osoba, koju ni jedan ni drugi ne znaju i ne žele blizu ni sebe ni Dekija.

On je dodao kako je njega sramota njenih riječi kada je Tedy u pitanju, dva dana prije njihovog ulaska je otišao po Tedija, on ima svu pažnju svijeta kod njega, kako kaže i Dalile treba biti stid. Ona misli da je narodnih heroj, prodaju joj lažnu priču iza kapije, rekao je.

Onda je rekao kako njen otac plače isključivo jer mu je kćerka postala jahačica, koje bi to bilo prijatno? Ima jako visok pritisak, čovjeka više ne zovem, nije mu ni do čega jedva se sa sobom bori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *