Gotovo je, Car prevario Dalilu sa Majom, isplivao video snimak: Mislili da ih kamere ne snimaju, Ijubili se satima - evo šta joj je šaputao (Video)
Breaking News

Gotovo je, Car prevario Dalilu sa Majom, isplivao video snimak: Mislili da ih kamere ne snimaju, Ijubili se satima – evo šta joj je šaputao (Video)

Imali smo prilike da pratimo dešavanje između Cara i Maja Marinković. Maja je prije nekoliko dana ušla u rijaliti program Zadruga gdje joj borave dva bivša momka, Filip Car i Janjuš. Kako su Janjuša postavili za vođu imaginarijuma ove sedmice, on je odlučio da za svoje potrčke stavi upravo bivši par Maju i Cara, što je uveliko potresno Dalilu.

Da pojasnio ,Dalila je sadašnja djevojka od Filipa Cara, ona je da uđe u vezu s njim morala da se razvede, uništila je brak od pet godina da bude s njim, a on se sada na tajnom mjestu, gdje kamere ne mogu da snime, u radionici ljubio sa svojom bivšom. On joj je rekao kako je u radionici zaboravio kremu, pa je dodao “hoćeš sa mnom po to” , iako je Maja rekla da neće, vidi se na snimku da odlazi, a sve ostalo možete da vidite i sami:

Video snimak je u jednom momntu uklonjen sa oficijanog kanala zadruge, ali je već uveliko podijeljen na svim portalima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *