Dalilin babo Huso otvorio vrata njene i Dejanove kuće: "Nije ona iz bijede otišla u rijaliti" - pokazao svaki detalj u kući (Video)
Breaking News

Dalilin babo Huso otvorio vrata njene i Dejanove kuće: “Nije ona iz bijede otišla u rijaliti” – pokazao svaki detalj u kući (Video)

Svi znamo dasu sada već bivši supružnici Dalila i Dejan u rijaliti programu zadruga doživjeli krah svog braka, tačnije Dejanga je doživio jer je Dalila njega ostavila i prije toga emotivno ali i fizički varara sa Filipom Carem. Oni imaju zajedničku kuću koju su napravili na imovini njenog oca Huse Mujića, u Šepku, a njen otac je sam rekao da će tu kuću prepisati Dejanu, da nema šanse da je dobije Dalila, koja se istoj nada unutar rijaliti programa.

Avaz tv je posjetio Husu, on prije za medije nije davao izjave, to je krenuo tek da radi ove sezone. Čovjek osjeti potrebu da se oglasi, stidi se svoje situacije i želi da cijeli svijet zna da on ne podržava svoju kćerku. Kako su krenule spekulacije da ona sve radi zarad novca, on kaže da su oni uvijek imali novca, i otvorio je vrata doma, pokazao kuću uz riječi koje smo istakli u naslovu “nije Dalila iz bijede otišla u rijaliti da bi se prodala za nekoliko hidalja eura..” Snimak pogledajte klikom OVDJE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *