Ana Bekuta snimljena ispred boInice u nikad g0rem stanju: Evo kako je izgledala, blijedo i umorno - objavljen snimak (Video)
Breaking News

Ana Bekuta snimljena ispred boInice u nikad g0rem stanju: Evo kako je izgledala, blijedo i umorno – objavljen snimak (Video)

Kako stvari stoje Milutin Mrkonjić nije nikako dobrog zdravstvenog stanja, naime on je sada u boInici kako prenose mediji. Moramo da kažemo da je njegov nadimak po kome je svima prepoznatljiv Mrka i da ima 79 godina.

Kako prenose mediji iz Kurira, on je sada na intezivnoj njezi i svi ljekari su oko njega, trude se da se što prije njegovo zdravstveno stanje poboljša. Ana Bekuta je njegova životna saputnica, iako je s njim nailazila na brojne prepreke, on se dopisivao sa mladim djevojkama, sve to je izazilo u javnost, ali vidimo da je ostala uz njega.

Sada su je mediji, tačnije ekipa paparaco lova snimila ispred bolnice, na njoj se jasno vidi koliko je blijda i umorna, vjerujemo da nije ni malo jednostavno da gleda svog voljenog u tom stanju i da se bori u isto vrijeme sa medijima, jer su i jedno i drugo medijski praćene ličnosti. Pogledajte video snimak:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *