Posljednji snimak Marinka Rokvića: Sin Nikola ga vodio u manastir na čitanje molitve - pjevač jedva hodao, izgubio i kilograme.. (Video)
Breaking News

Posljednji snimak Marinka Rokvića: Sin Nikola ga vodio u manastir na čitanje molitve – pjevač jedva hodao, izgubio i kilograme.. (Video)

Svi smo imali prilike da ovih dana čitamo o tome kako je poznati p0k0jni sada već pjevač Marinko Rokvić u lošem stanju, bio je u Kliničkom centru gdje je proveo i posljednje dane i gdje je napustio ovaj svijet, tačnije prem1nuo. On je ovaj svijet napustio u 68. godini života.

Kako smo prenosili Marinko se b0rio sa bakterijom koja je napaIa njegov organizam, njegovi najmiliji su mislili da to nije toliko 0pasno da će umr’ijeti, svi su vjerovali i molili se da je on jak i da će se kao i iz svake situacije do tada izvući, ali nažaIost nije.

Kako ćete imati prilike da vidite, izašao je posljednji snimak Marinka Rokvića, kako smo napisali i u samom naslovu kako ga njegov sin Nikola vodi u manasstir. Sve ovo je slikala ekipa paparaco lova, njih dvojica su se držali ruku pod ruku kako se vidi, a jasno se može vidjeti i da je Marinko izgubio kilograme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *