Dzejla Ramović se vraća iz BarceIone kući zbog vjenčanja: Cijela porodica uzbuđena, pripreme uveliko u toku - čestitke stižu sa svih strana (Foto)
Breaking News

Dzejla Ramović se vraća iz BarceIone kući zbog vjenčanja: Cijela porodica uzbuđena, pripreme uveliko u toku – čestitke stižu sa svih strana (Foto)

Prije nekoliko dana su svi meidji pisali  otome kako Dzejla napusta svoju zemlju i kako odlazi u Španiju, tačnije u Barcelonu, a sada saznajemo da se iz iste vraća kući. Džejla je naučila da se povodom natpisa odmah treba oglasiti, dok nije otišlo dalje, pa se javila uživo i rekla kako ona odlazi da se školuje, ali kako ne stavlja tačku na svoju karijeru niti svoju zemlju, jednostavno tamo negdje je našla uslove koje je tražila i jedino zbog toga odlazi.

Lejla vodi svoj Youtube kanal na kome je jasno i glasno reklad a se ona Lejla Ramović i njen dečko DIno u proljeće vjenčaju ali da je organizacija uveliko krenula, a vjenčanju će naravno prusustvovati i Dzejla koja želi da pomogne i oko organizacije. Da je ovo istina, potvrdila je i srednja sestra Ramović.

Kako saznajemo Džejla je rekla da će rado pjevati na vjenčanju svoje sestre i da će joj napraviti vjenčanje iz snova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *