Nisam ga birala radi sela, nego radi sebe: Ceca očitala bukvicu svima koji se miješaju u njenu vezu sa Bogdanom - evo kako je došlo do toga
Breaking News

Nisam ga birala radi sela, nego radi sebe: Ceca očitala bukvicu svima koji se miješaju u njenu vezu sa Bogdanom – evo kako je došlo do toga

Kada ste javna ličnost sasvim je normalno da vam se svi miješaju u vaše izbore, ali sada, na vama je koliko ste vi bitni sebi, koliko ste cvrsti i koliko će na vas uticati mišljenje mase, natpisi medija i slično. Kako stvari stoje Ceca je jako dugo na javnoj sceni i u svim tim godinama je imala priliku da prođe kroz razne dobre i manje dobre stvari da ne kažemo gr0zne, i ona je naučila kako da se nosi s tim.

Na nju mišljenje širokih narodnih masa nikako ne može da utiče, ona je toliko čekala da s nekim uplovi u vezu i vjerujemo da će dati sve od sebe i uraditi sve što je u njenoj moći da ta veza bude dobra i da opstane.

Ona je sada rekla kako Bogdana nije bilara radi drugih kako to ona kaće “sela radi” nego radi sebe i svoje sreće, tako da je ne zanima šta ljudi kažu. Sve je počelo sa natpisima medija da je on s njom iz k0risti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *