ĐavoIica u bijelom: Karleuša ogrnula samo sako pa izašla iz kuće, vide joj se prep0ne - rasplamsala maštu svim muškarcima u vreIom izdanju
Breaking News

ĐavoIica u bijelom: Karleuša ogrnula samo sako pa izašla iz kuće, vide joj se prep0ne – rasplamsala maštu svim muškarcima u vreIom izdanju

Ona je diva, ona je kako vidite kraljica skretanja pažnje na sebe. Jelena Karleuša je jako aktivna na društvenim mrećama, ona je neko ko je stalno u medijima, i njoj ne trebaju nvoe pjesme da ne bi nestala sa javne scene. Nekako su široke narodne mase oduvijek zainteresovane za njen život.

Ona je kako znamo jako popularna i ima milionske pratioce na društvenim mrežama. Ona je neko ko se u potpuosti posvećuje svojim odijevnim kombinacijama i jako puno novca troši na iste, a njen garderober je san svake žene.

Svi smatraju sudeći po komentarima da je sada stvarno pretjerala jer se slikala kako izlazi iz kuće  smaso u sakou vidile su joj se kako smo napisal i i usamom naslovu prep0ne, a čizme su bile do iznad koljena. Pogledajte i sami u nastavku sliku koju je objavila, pa na osnovu iste stvorite sami svoje mišljenje:

Da li je vama ovo normalna dnevna kombinacija il mislite da je pretjerala?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *