"Bio si niko i ništa, an0nimus, ja sam te stvoriIa" Ceca p0niziIa direktora Granda: Oštri suk0b na snimanju, objavljen snimak (Video)
Breaking News

“Bio si niko i ništa, an0nimus, ja sam te stvoriIa” Ceca p0niziIa direktora Granda: Oštri suk0b na snimanju, objavljen snimak (Video)

Kada pomenemo takmičenje Zvezda granda moramo da kažemo da se tu sazna dosta toga iz privatnog života javnih osoba, u ovom slučaju pjevača. Oni sami sebe izdaju kada dođe do pucanja živaca,pa je tako sada Ceca rekla Miliju “bio si veliki anonimus, ja sam te stvorila..” odala je da ga je Marina Tucaković kada je Mili imao samo 19 godina dovela i rekla “imam za tebe jednog talentovanog dečka..”

Mili je rekao da je pola od toga Iaž, ali Ceca trvrdi da je to istina. Kako je došlo do ovoga? Oni su svi pritisnuli panik taster za jednog kandidata a Mili ga je želio uzeti za sebe, Ceca je bila Ijuta jer oni mogu da vbide i fizički mladiće i djevojke i čuju, a oni samo moraj una osnovu glasa da odluče pa kandidate vide tek kada se spusti zid.

Ceca je željela da uzme kandidata , ali Mili nije želio da joj ga da, kako vidite i sami na video snimku koji možete gledati od 1:17:49:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *