Ceca dotrčaIa da je zagrli: Kad je žiri shvatio ko je takmičarka Zvezda Granda, krenula je b0rba - publika iznenađena kad je vidjela ko se prijavio
Breaking News

Ceca dotrčaIa da je zagrli: Kad je žiri shvatio ko je takmičarka Zvezda Granda, krenula je b0rba – publika iznenađena kad je vidjela ko se prijavio

Na Grand stage direktno iz Podgorice je došla djevojčica koja ima 15 godina i čije ime je Lana Vukčević. Naravno, to nije bio dovboljan korak, pa je donijela odluku da ode kroak dalje i prijavila se na Zvezde Granda, jer tu su joj šanse da se prikaže ozbiljnije sa svojim vokalnim mogućnostima bile mnogo veće.

Ona se predstavila sa pjesmo od Anastasije Ražnatović po imenu Rane i pjesmom od Marije Šerifović po imenu Deo prošlosti. Ona je dobila samo četiri glasa od članova žirija, ali je dobila i jedan glas od produkcije, kako smo svi imali prilike da vidimo.

Kada se digao zid, Ceca je imala samo riječi hvale za malu djevojčicu, a Saša se objasnio zašto je dozvolio da ona sa 15 godina učestvuje u Zvezdama Granda. On kaže da je znao koliko ima godina, ali da je znao i da na youtube-u ona ima 110 miliona pregleda. Pogledajte od 1:09:55 video snimak i moći ćete da vidite sve opisano:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *