0vo je Huso, otac Dalile Dragojević, bio je strah i trepet: Nije htio da prizna Dejana, zbog njega je proIiIa g0rke suze
Breaking News

0vo je Huso, otac Dalile Dragojević, bio je strah i trepet: Nije htio da prizna Dejana, zbog njega je proIiIa g0rke suze

Dalila i Dejan su ovih dana glavna tema svih ukućana, tačnije rijaliti učesnika Zadruge pet, ali su tako i glavna tema gledaoca a samim tim i medija.Dalila je djevojka koja je ušla u Parove, prvobitan rijaliti pgoram gdje je počela razvijati svoju karijeru rijaliti igrača. Tamo je kako znamo upoznala Dejana i oni su svoju vezu i brak brzo sročili u dijelo.

Kako smo čuli njen otac Huso Mujić nikada nije volio rijaliti programe i nikada se u javnosti nije prikazivao, mogli smo ga vidjeti samo na fotografijama koje je Dalila objavljivala na svojim društvenim mrežama. Huso nije želio da orihvati Dejana kako saznajemo zbog njegove vjere,  o tome se do sda jako puno pričalo, a kažu da je Dejan zbog njega pr0lio dosta suza.

Međutim kako sada saznajemo kada ga je upoznao, on za svoju kćerku ne vidi boljeg, prihvatio ga je kao svoje dijete a Dalila je sretna jer je to tako:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *